Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

Gazduire & Domeniu

Gazduire Web

Oferim pentru site-ul dumneavoastră un loc sigur, unde acesta să se poată bucura de performanță și fluiditate în transferul de date, de încărcare rapidă, back-up zilnic, sau securitate 24/7. Pachetele noastre sunt optimizate pentru fiecare client în parte, în funcție de ce tip de site alegeți (prezentare sau magazin online), conținutul pe care va urma să îl conțină paginile, dezvoltarea continuă pe care o poate înregistra acesta sau traficul așteptat. Unele pachete, atât la site-urile de prezentare, cât și la magazinele online, dispun de un bonus din partea noastră. Astfel, beneficiați de o perioadă gratuită de găzduire.

Găzduire e-mail

De asemenea punem la dispoziție pentru clienții noștrii posibilitatea de a utiliza adrese de e-mail ce au forma de exemplu : birou@numelefirmei.ro

Domeniu Web

Daca nu dispuneti de un domeniu existent pe care noi sa incarcam site-ul dumneavoastra, aveti posibilitatea sa cumparati unul de la noi. Numele site-ului dumneavoastra este foarte important pentru motoarele de cautare, deoarece acesta trebuie ales cu atentie in functie de domeniul de activitate si de serviciile pe care le oferiti, de impactul pe care il poate avea asupra clientului.De aceea, va stam la dispozitie, si oferim consultanta in alegerea unui nume si a unui domeniu benefic pentru progresul dumneavoastra rapid si sigur.

Gazduire Web + Domeniu = Discount

De asemenea, in cazul in care achizitionati de la noi un pachet de gazduire, precum si un domeniu beneficiati de un discount de pana la 30%.