Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

Servicii

GARANTĂM CELE MAI BUNE SERVICII CALITATE/PREȚ

Pachete optimizate

Pentru a putea alege cea mai bună variantă, în căzut în care doriți o pagină web, vă punem la dispoziție mai multe pachete la care se pot adaugă alte subpachete. Am ales această metodă, deoarece considerăm că fiecare client este diferit, iar noi dorim să vă oferim cea mai bună soluție care vi se potrivește.

Pagini de prezentare

123

Paginile de prezentare sunt benefice pentru cei ce doresc să își expună activitatea, să ofere o imagine cuprinzătoare asupra serviciilor oferite, incluzând procesele tehnologice, un istoric al activității precum și gelerii foto care să scoată în evidență toate acestea , informații legate de personal și conducere, expunerea produselor sau servicilor precum și tarifele acestora, oferte speciale și promoționale, locația evidențiată printr-o hartă explicită sau formular de contact, în funcție de preferințele clientului.

Magazin Online

259

Dorești ca afacerea ta să prospere, dorești să oferi posibilitatea cliențiilor să ajungă mai repede la tine într-un număr considerabil mai mare ? Magazinele online pot fii un real succes pentru a relansa o activitate care duce lipsă de clienți și nu numai. La noi ai posibilitatea de a-ți gestiona după bunul plac produsele, prețurile, ofertele promoționale. Clienții vor putea avea acces într-un timp foarte scurt la toate detalile privind serviciile tale, având posibilitatea să aplice o comandă, astfel tranzacțiile realizându-se într-un timp mult mai scurt.